LA CLÍNICA

La Clínica Cunill va ser fundada l’any 1965 pel Dr. Josep Lluís Cunill Amat després de graduar-se a la Palmer College of Chiropractic a Davenport, Iowa (EUA), en aquell moment l’única escola quiropràctica del món. Avui el doctor al capdavant de la clínica és el Dr. Josep Lluís Cunill Morera, la segona genereació de quiropràtics de la família Cunill.

 

Els èxits aconseguits amb els primers pacients van fer créixer la clínica, primer a Barcelona, després a tot Catalunya i també a les Illes Balears. El boca-orella dels nostres pacients, encara imprescindible per seguir donant-nos a conèixer, va avalar la nostra professionalitat en l’àmbit de la quiropràctica. Actualment la Clínica Cunill és una de les clíniques quiropràctiques més antigues d’Europa i la més antiga de l’Estat Espanyol d’entre les que estan en actiu.

 

El proper 2015 celebrarem el nostre 50è aniversari. En aquests anys hem posat en pràctica la nostra professionalitat i experiència, però ho volem seguir fent en una societat que està en canvi permanent. Ens hem adaptat a noves maneres de fer i relacionar-nos amb els pacients. Som conscients d’aquest canvi i és per això que la nostra clínica ha traspassat les fronteres físiques per mitjà de l’obertura d’aquest espai web. Un espai web que té l’objectiu de donar als pacientes tota la informació necessària per posar-se en contacte amb nosaltres, informar-los sobre el nostre àmbit mèdic i també conèixer la nostra trajectòria més enllà del tu a tu.

 

El convidem a conèixer: la nostra trajectòria, l’equip mèdic que l’atendrà i les instal·lacions.