Consells quiropràctics en l’embaràs

- Asseguri’s de fer-se un ajustament de manera regular. El tractament quiropràctic és important per ajudar a mantenir una estructura òssia sana i un bon funcionament del sistema nerviós durant l’embaràs i el part.

- Faci exercici suau cada dia. Caminar, nedar o fer bicicleta estàtica són exercicis cardiovasculars relativament segurs per a les embarassades. Eviti qualsevol activitat que suposi fer moviments bruscs o saltar. Deixi de fer exercici immediatament si nota qualsevol símptoma inusual, com ara nàusees, vertigen o debilitat.

- Porti sabates planes amb plantilles anatòmiques. Els peus són més susceptibles de patir lesions durant l’embaràs, a causa, en part, del ràpid increment del pes corporal, però també perquè els lligaments que sostenen els peus esdevenen més laxos.

- Quan agafi un nen en braços, flexioni els genolls, no la cintura. La zona lumbar és molt més propensa a patir lesions durant l’embaràs.

- Quan dormi, posi’s de costat amb un coixí entre els genolls per tal de disminuir la pressió a la zona lumbar. Els coixins per al cos o amb forma de falca són molt populars i poden resultar útils.

- Mengi en quantitats petites o prengui algun refrigeri cada poques hores, en comptes de fer tres grans àpats al dia. Això li ajudarà a alleujar les nàusees i  a estabilitzar el nivell de glucosa en sang i permetrà al seu cos extreure la màxima quantitat de nutrients dels aliments que prengui.