Trajectòria

La Clínica Cunill va ser fundada l’any 1965 pel Dr. Josep Lluís Cunill i Amat, però la trajectòria familiar en l’àmbit de la quiropràctica és prèvia a aquesta data. El Dr. Amadeu Morera i Viladrosa, el seu cunyat, va ser el segon ciutadà de l’Estat Espanyol en graduar-se com a doctor en quiropràctica a la Palmer College of Chiropractic de Davenport, Iowa.
L’any 1960 va ser important per la quiropràctica. El Dr. Morera va començar a tractar quiropràcticament una de les personalitats més importants que en l’àmbit de l’esport hi havia a Europa: Ladislao Kubala. El futbolista davanter més important de l’època, es trobava d’excedència a Barcelona i gràcies al tractament quiropràctic rebut va poder tornar jugar a futbol. Un retorn al terreny de joc molt vinculat al seu tractament quiropràctic, tal i com ell va explicar en reincorporar-se en un gran nombre d’entrevistes a diaris i ràdios d’arreu.
Resseguint la trajectòria familiar en l’àmbit de la quiropràctica, el tercer ciutadà de l’Estat Espanyol graduat en quiropràctica, també a la Palmer College of Chiropractic de Davenport, va ser el Dr. Josep Lluís Cunill Amat. Ho va fer l’any 1965, any en què també es va fundar la Clínica Cunill. Durant anys, el Dr. Cunill Amat va estar tractant centenars de pacients, alguns d’ells personalitats vinculades al món de l’esport. I la familiaritat amb què es vivia la quiropràctica a la família va provocar que un dels seus fills, el Dr. Josep Lluís Cunill Morera, avui al càrrec de la Clínica Cunill, seguís els mateixos passos que el seu pare.
El Dr. Josep Lluís Cunill Morera, a diferència dels seus antecessors, va estudiar a Califòrnia. Es va graduar l’any 1993 i aviat es va incorporar a la Clínica Cunill, treballant conjuntament amb el seu pare.
 Graduació Josep Lluís Cunill Morera amb els seus pares
*Graduació del Dr. Josep Lluís Cunill Morera amb els seus pares a Califòrnia el 17 de desembre de 1993.